6/6/11

ALBERT NOLLA CABELLOS

Foto: Arnau Ferre
El passat dissabte a la nit l'Albert Nolla, l'Albert com tots el coneixem, ja que és duesaigüenc, va estar amb nosaltres fen el llibre-fòrum La Clau.
Quan va rebre la nostra invitació l'Albert de seguida va fer un forat a la seva agenda, varem començar el diàlegL'Albert ens va recomanar La Clau, des d'aquell instant ja estàvem tots llegint , comentant el llibre, és un llibre de lectura amena, amb un final inesperat.

L'Albert va arribar molt d'hora a Duesaigües, acompanyat dels seus pares, la gent el va rebre amb il·lusió,tenien ganes de saludar-lo i de saber d'ell, i a ell l'hi passava el mateix, de manera que no podíem començar, ja que ningú no era a lloc.
L'Albert va arribar molt d'hora a Duesaigües, acompanyat dels seus pares, la gent el va rebre amb il·lusió, tenien ganes de saludar-lo i de saber d'ell, i a ell l'hi passava el mateix, de manera que no podíem començar, ja que ningú no era a lloc.
Foto: Arnau Ferre



L'Albert ens va parlar del llibre, de les costum, de la cultura, dels autors Japonesos, de la forma que té de traduir a cada autor, de la seva experiència al Japó... Tots vam quedar bocabadats. També ens va parlar dels seus començaments a la llengua Japonesa, i de la tasca que actualment fa a la universitat.

Vam obrir torn de paraula, vam fer diferents comentaris sobre el llibre. Vam veure el tràiler de La Clau.



L'ambient va ser disters, l'Albert va estar a gust i nosaltres també. Vam compartir una hora i mitja amb ell, però hauríem pogut estar tota la nit parlant.

Finalment, l'Arnau li va demanar que ens digues unes paraules en Japonès.



Gràcies Albert, per voler compartir una estona amb nosaltres, esperem que no sigui l'última.




Foto: Arnau Ferre