28/4/11

ALBERT ESPINOSA, SI TU EM DIUS VINE HO DEIXO TOT...PERÒ DIGUE’M VINE


L’Albert Espinosa, visita Reus per presentar-nos el seu nou llibre SI TU EM DIUS VINE HO DEIXO TOT...PERÒ DIGUE’M VINE, en aquest llibre com en el Mon groc, queda molt reflectida part de la seva vida, aquest mon d’hospitals i de persones especials que en un moment o en un altre et  trobes al llarg de la vida. I el número 23 que ell sempre anomena.
Es presenta una mica tímid i com que li costa parlar a ell sol, opta per fer un torn de preguntes i això ja esta en marxa, com podeu imaginar la majoria dels assistents tenia entre tretze i disset anys, i com a tema principal, va destacar la seva sèrie de TV3, Polseres vermelles, aquesta colla d’adolescents, que han de viure envoltats de metges i proves duríssimes, tan psicològica com físicament, personatges que desperten molta  tendresa, per la seva joventut i les seves ganes de compartir.
Parlant de l’últim llibre, el protagonista és en Dani un nen nan que lluita per ser un gegantot, en la seva trajectòria trobarà tres persones o tres diamants com els anomena ell que aconseguiran la seva felicitat.